• "Isten nem személyválogató, mindenki kedves előtte." (Apcsel. 10,34)

    "Isten nem személyválogató, mindenki kedves előtte." (Apcsel. 10,34)

Pilisszentivánon

"Az idei év mottója különösen aktuális üzenetet hordoz, hiszen kapcsolatunk, házasságunk megőrzéséhez szükségünk van a folyamatos megújulásra, az új élethelyzetekhez való alkalmazkodásra, a közös megtartó élményekre." A Házasság hete alatt színes és változatos programok – előadások, párkapcsolat-építő tánc, irodalmi est, borkóstoló, páros kalandtúra, filmvetítés, szentségimádás, szentmise – várnak mindenkit! A programok ingyenesek (két program regisztrációhoz kötött)

Házasság hete 2024

Lengyelországi zarándoklat 2024. március 31 – április 6.

Még lehet jelentkezni a lengyelországi zarándoklatra. A zarándokútra jelentkezők számára megbeszélés lesz 2024. március 2-án szombaton 19:30- kor Solymáron a plébánia hittantermében.

Bővebb információ

Tata – Péliföldszentkereszt – Esztergom 2 0 2 4 . a u g u s z t u s 1 – 7 - i g

Február 11-ig meghosszabbított jelentkezési határidő! Nagy örömmel hirdetjük, hogy ebben az évben a szentiváni fiataloknak is lehetősége nyílik zarándoktáboron való részvételre. Mi a zarándoktábor? Felső tagozatos és középiskolás diákok részére szervezett, egyhetes, 6 éjszakás közösségi gyalogos zarándoklat, amelyen az utat a csoport tagjai együtt haladva teszik meg.

Bővebb információ

A levél - beszámoló a filmvetítésről

Közel harmincan ember fogadta el a meghívást és nézte meg Ferenc pápa "Laudato Si" (Áldott légy!) enciklikája által inspirált filmet a plébánián. Betekintést nyerhettünk a világ különböző pontjain tevékenykedő öt ember életébe, környezetük problémáiba, útjukba és személyes találkozásukba. A személyes találkozások, a közösség vállalás, a terhek hordozása és egymás megerősítése átformáló üzenetet közvetített a nyitott szívű nézőkre. A filmnézés után tizen beszélgettünk a filmben felvetett témákról. Ha szeretnéd a közösségi filmnézést élményét kérlek jelezd szándékodat a szervezőnek (Kovács Október). A film angolul (vagy automatikus magyar felirattal) szabadon megtekinthető: https://www.theletterfilm.org/

A levél

A honlap nyitóoldala