Állandó megújulásban

 

Állandó megújulásban

"Az idei év mottója – „Állandó megújulásban” – különösen aktuális üzenetet hordoz, hiszen kapcsolatunk, házasságunk megőrzéséhez szükségünk van a folyamatos megújulásra, az új élethelyzetekhez való alkalmazkodásra, a közös megtartó élményekre."

A Házasság hete programsorozat minden évben a házasság és a család fontosságára hívja fel a figyelmet. Idén Pilisszentivánon is bekapcsolódunk a kezdeményezésbe február 11. és 18. között a katolikus egyházközség szervezésében.

Szeretettel hívunk minden szülőt, párt, érdeklődőt!

Az idei év mottója – „Állandó megújulásban” – különösen aktuális üzenetet hordoz, hiszen kapcsolatunk, házasságunk megőrzéséhez szükségünk van a folyamatos megújulásra, az új élethelyzetekhez való alkalmazkodásra, a közös megtartó élményekre.

Megújuló házasság címmel január közepétől négyhetes feladat- és élménygyűjtő sorozat segít a ráhangolódásban, ezt a cikk végén lehet letölteni és a templom hátsó asztaláról lehet elvinni. 

A Házasság hete alatt (február 11-18.) színes és változatos programok – előadások, párkapcsolat-építő tánc, irodalmi est, borkóstoló, páros kalandtúra, filmvetítés, szentségimádás, szentmise – várnak mindenkit!

Néhány program regisztrációhoz kötött, ezekre érdemes mielőbb bejelentkezni a da6436eb548a7d475c8b0a9d3e0c9aa2 email címen a korlátozott létszámlehetőség miatt. (Kérjük a választott programot és a pár tagjainak nevét feltüntetni.)

Egyes programok alatt gyermekfelügyeletet is biztosítunk, hogy azok is részt tudjanak venni a találkozókon, akik nem tudják megoldani gyermekeik elhelyezését. (Kérjük a gyermekfelügyelet igényét a fenti email címen jelezni!)

megujulo-hazassag-szerelmes-utlevel-2-lapra.pdf

megujulo-hazassag-szerelmes-utlevel-egy-lapra-ket-oldalas_.pdf

vissza