Heti hirdetés

2018.12.02.

2018.12.02.

A PILISSZENTIVÁNI EGYHÁZKÖZSÉG HIRDETÉSEI

2018. december 2-án

December 3-án, hétfőn 7.00 órakor csendes roráte szentmise lesz.

December 4-én, kedden 7.00 órakor csendes roráte szentmise lesz Szent Borbála tiszteletére és a szentiváni bányászok emlékére

December 5-én, szerdán 7.00-kor igeliturgia lesz áldoztatással.
20.00 órakor csendes szentségimádás lesz a templomban.

December 6-án, csütörtökön 7.00-kor csendes roráte szentmise lesz.

December 7-én, pénteken 7 órakor a tisztítóhelyen szenvedő lelkekért csendes roráte szentmise lesz.

December 8-án, szombaton 16.30-kor ünnepélyes gyertyagyújtás a Főtéren, majd német nyelvű orgonás szentmise + Gábeli János és felesége Muncz Erzsébet lelke üdvéért.

December 9-én, vasárnap 9.00 órakor orognás, magyar nyelvű szentmise lesz + Huber Istvánné sz.Rádler Erzsébet lelki üdvéért.

*****

Most vasárnap (holnap/ma) a szentmise után személyesen is be lehet fizetni az egyházadót a sekrestyében.

Az országos adventi tartós élelmiszergyűjtésbe egyházközségünk is bekapcsolódik. Az adományozásra szánt élelmiszereket a roráté szentmisék után a sekrestyében lehet leadni, december 15-ig. Az így készült ajándékokat a rá következő héten juttatjuk el a helyi rászorulóknak.

December 15-én, szombaton 15 és 17 óra között bűnbánati liturgiát tartunk szentgyónással a plébánián vendégatyák meghívásával.

A Pilisszentiváni Polgármesteri Hivatal Gazdasági Osztályának vezetője, Ziegler László és felesége Zieglerné Nagy Zsuzsanna tragikus halálesete után, árván maradt két gyermekük részére gyűjtést szervezünk. Akinek módjában áll segíteni, adományát zárt borítékban a kórus alatt kitett dobozba tegye. Advent 3. vasárnapjáig gyűjtjük az adományokat, hogy még karácsony előtt át tudjuk adni a gyermekeknek az adományt.

vissza