Befogadó plébánia

Vendéglátás a pilisszentiváni plébánián

 

Több éves tapasztalat után adjuk tudtára az érdeklődőknek, hogy egyházközségünk befogadó lelkületéből fakadóan az év során a hétvégékre, ill. a szünetek és a vakáció idejére szeretettel fogadunk olyan csoportokat, közösségeket, zarándokokat, akik a keresztény életforma szabályai szerint élnek, és 2005-ben épült új plébániánkban megszállni szeretnének.

Az épületben rendelkezésre álló előtér mellett, két kisebb közösségi terem, kápolna, illemhelyek és fürdők, emeleti és tetőtéri nagytermek, valamint a kis-, ill. szükség esetén a nagykonyha vehető igénybe. A 10 év tapasztalata alapján a plébánia 40 fő részére képes ellátást biztosítani. Az alváshoz szivacsmatracokat és lepedőt adunk. Az épület a hideg, ill. téli időszakban fűtött, a meleg víz egész évben biztosított.

A templom használata megbeszélés alapján lehetséges.

Az épülethasználat részletes feltételeiről koordinátoroktól kaphatnak tájékoztatást az alábbi telefonszámokon:

 

Koordinátor:

Richolm Péterné: 06-30-528-3839

Osztheimer Erika:  06-20/36-28-336; oerika1957@gmail.com

Lelkigyakorlatokra, nyári táborozásra, nyelvi táborokra, vagy egyéb értékközpontú foglalkozásokra az épület és az azt működtető közösség szeretettel várja a jelentkezőket.

 

A község határában lévő Európa-diplomás természetvédelmi terület elcsendesedésre és kirándulásra is alkalmas időtöltést kínál. (Magaskő, Slötyi-tó, Jági-tó, Nagyszénás, Zsíros-hegy)